Известие

Collapse
No announcement yet.

Подмяна на предна емблема на 159

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колеги, на някой дали му е останала излишна емблема или ще трябва да си поръчвам ?
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD SW 02, Alfa Romeo 159 2.4 JTDm SW 07 Q-Tronic

Comment

Нали чакаме да дойдат емблемите, дето Явор ни ги заръча. Явка, нещо ново?
      Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
      Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
      Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Мъ ни мъ питайте хич...
        Бесен съм...

Опитах се да откажа поръчката на китаеца, той ме помоли да почакам още 20 дни и тогава ще ми върне парите - има право на това.
        Та сега чакам още една седмица и си взимам парите обратно ако не дойдат...
        И ще поръчам пак, ама не от континентален Китай като сега, дето пътуват пеша, ами от Хонг Конг - нещата идват за две седмици.

Мене сигурно ми е по напрегнато от на вас - щото съм поел ангажимент, а не мога да го изпълня!
        Па и като знам че имам поръчани емблеми ме е яд да си гледам колите с избелели

Реално поръчката ми е началото на Март, китаеца обаче въпреки, че писа, че я е шипнал на петия ден, я е шипнал края на Март, ,после до 15 Април седя в някакъв разпределителен център в Гунаджоу... реално от 18 Април пътува насам - време и е уж да дойде, ама...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Явка, не троши нерви! Нещата ще се подредят някак си . Никой не бърза и не дава зор от нашите хора.Като не зависи нищо от теб, не си струва нервите. Ще почакаме.
          Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщение
            Явка, не троши нерви! Нещата ще се подредят някак си . Никой не бърза и не дава зор от нашите хора.Като не зависи нищо от теб, не си струва нервите. Ще почакаме.
            Е да, ама преди пет дни си поръчах едни джиджавки от Хонг Конг и вече ги има за проследяване в сайта на БГ пощи - т.е. ще се появят до седмица...
            Повече нищо от континентален Китай...

Comment

Ако стане проблем с парите и не ти ги върнат аз лично ще ти възстановя загубите за моята част от поръчката.Така ще е коректно според мен.
              Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

Няма да има проблем, Алиекспрес винаги ги връщат!

Comment

Аз също ще си поема моята част ако стане проблем.
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
                  ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

Важен е жеста който правиш ,че се нагърби да се ангажираш.
                    Жив и здав да си.
                    Alfa Romeo 159 JTDm
                    Alfa Romeo 155 TS

Comment

аз също ще поема част от парите ако стане издънка.А за това ,че се бавят.....голяма работа, както е писано по горе важен е жеста.
                      Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                      156 1,8ТS-99 ......
                      EX
                      159 1,9 JTD-08

Comment

Това е много добра идея, за възстановяването на средствата, ако пратката се изгуби и не дойде. Хубаво е и занапред да бъде като неписан закон и да се знае, когато правим такива групови поръчки, от Ибей или Али експрес и т.н. Щото всички чакаме, но един си рискува парите, правейки поръчката. Поддържам напълно. Бройте ме и мен!

Comment

Благодаря ви за солидарността!
                          Трогнат съм!

Сигурен съм че няма да стане нужда...
                          Само да дойдат вече че ми писна това чакане

Comment

Като гледам как всички чакаме, не издържах и поръчах наново от друг китаец, този път платих 3,63 долара допълнително за шипинг със Сингапур пост - които са много по-бързи и много по сигурни.

Па ако дойдат и двата пакета - ще имам да заредя целио форум
                            Сигурен съм че няма да ми останат!

Както се казва - кеф цена няма, а вие ми направихте кеф със солидарността си!
                            Благодаря приятели!

Comment

Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
                              Като гледам как всички чакаме, не издържах и поръчах наново от друг китаец, този път платих 3,63 долара допълнително за шипинг със Сингапур пост - които са много по-бързи и много по сигурни.

Па ако дойдат и двата пакета - ще имам да заредя целио форум
                              Сигурен съм че няма да ми останат!

Както се казва - кеф цена няма, а вие ми направихте кеф със солидарността си!
                              Благодаря приятели!
                              Браво на теб! Бъди сигурен, че няма да останат, ще взимаме по няколко, че след година-две сигурно пак ще са за смяна
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                              ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Ми те мойте са си екстра,ама при това положение и аз бих си взел двечки да си имам,пък ако има и капачки за джантетата-супер!
                                159 SW 2.4 Jtdm 2007
                                156 TS 1.8 1999
                                Avensis SW 2.2 D4D 2011

Comment

Working...
                                X