Колеги, на някой дали му е останала излишна емблема или ще трябва да си поръчвам ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Подмяна на предна емблема на 159
Collapse
X
-
Нали чакаме да дойдат емблемите, дето Явор ни ги заръча. Явка, нещо ново?Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
Comment
-
Мъ ни мъ питайте хич...
Бесен съм...
Опитах се да откажа поръчката на китаеца, той ме помоли да почакам още 20 дни и тогава ще ми върне парите - има право на това.
Та сега чакам още една седмица и си взимам парите обратно ако не дойдат...
И ще поръчам пак, ама не от континентален Китай като сега, дето пътуват пеша, ами от Хонг Конг - нещата идват за две седмици.
Мене сигурно ми е по напрегнато от на вас - щото съм поел ангажимент, а не мога да го изпълня!
Па и като знам че имам поръчани емблеми ме е яд да си гледам колите с избелели
Реално поръчката ми е началото на Март, китаеца обаче въпреки, че писа, че я е шипнал на петия ден, я е шипнал края на Март, ,после до 15 Април седя в някакъв разпределителен център в Гунаджоу... реално от 18 Април пътува насам - време и е уж да дойде, ама...Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
Явка, не троши нерви! Нещата ще се подредят някак си . Никой не бърза и не дава зор от нашите хора.Като не зависи нищо от теб, не си струва нервите. Ще почакаме.Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
Comment
-
Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщениеЯвка, не троши нерви! Нещата ще се подредят някак си . Никой не бърза и не дава зор от нашите хора.Като не зависи нищо от теб, не си струва нервите. Ще почакаме.
Повече нищо от континентален Китай...Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
Comment
-
Това е много добра идея, за възстановяването на средствата, ако пратката се изгуби и не дойде. Хубаво е и занапред да бъде като неписан закон и да се знае, когато правим такива групови поръчки, от Ибей или Али експрес и т.н. Щото всички чакаме, но един си рискува парите, правейки поръчката. Поддържам напълно. Бройте ме и мен!Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Comment
-
Като гледам как всички чакаме, не издържах и поръчах наново от друг китаец, този път платих 3,63 долара допълнително за шипинг със Сингапур пост - които са много по-бързи и много по сигурни.
Па ако дойдат и двата пакета - ще имам да заредя целио форум
Сигурен съм че няма да ми останат!
Както се казва - кеф цена няма, а вие ми направихте кеф със солидарността си!
Благодаря приятели!Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
Comment
-
Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщениеКато гледам как всички чакаме, не издържах и поръчах наново от друг китаец, този път платих 3,63 долара допълнително за шипинг със Сингапур пост - които са много по-бързи и много по сигурни.
Па ако дойдат и двата пакета - ще имам да заредя целио форум
Сигурен съм че няма да ми останат!
Както се казва - кеф цена няма, а вие ми направихте кеф със солидарността си!
Благодаря приятели!Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
Comment